René Froger en zijn vrouw Natasja Froger zijn al heel wat jaren een gelukkig stel. De twee gingen wel even door een crisisperiode maar vochten voor hun relatie en gaven niet op.

Natasja werkte in der tijd als Martinair-stewardess die elke keer meevloog met de voetbalploeg Ajax. Zo vloog ze mee naar verschillende Europese uitwedstrijden. René werd dan weer als beginnend artiest uitgenodigd om bij de finale tussen Ajax en Lokomotiv Leipig in Athene aanwezig te zijn.

“Ik had zelf ook een blauwe maandag gevoetbald en kon me mede om die reden goed in de mannen verplaatsen. Het was die middag 35 graden en er was geen drinken geregeld. Toen ik dat in de gaten kreeg, besloot ik een taxie naar een snackbar te pakken en sloeg liters drinken in”, blikt ze terug in Story.

In Athene raakten René en Natasja ook met elkaar aan de praat. Toen Ajax dit jaar opnieuw tegen Athene moest spelen, werden de twee opnieuw uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen.

“Maar we hadden helaas al werk staan. Als René en ik de perspresentatie van de Toppers niet hadden gehad, waren we naar Griekenland gegaan. Athene blijft erg bijzonder voor ons.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.