Het kwam als een verrassing

Enkele weken geleden verloor Evi Hanssen haar mama Arlette ten gevolge van kanker. Maar zelf is ze ook nog mama van twee zonen Mac en Scout. Dat ze ooit moeder zou worden, had ze nooit durven denken.

“Ik heb vier oudere broers en was inmiddels al peettante. Ik had het prima naar mijn zin zo zonder kinderen met een spannende carrière bij de televisie. Het moederschap overkwam mij. Ik was aan het draaien voor ‘Expeditie Robinson’ en was moe. Bovendien bleef mijn menstruatie uit”, vertelt Evi in Max Magazine.

Toen ze de uitslag kreeg na het doen van een test, was Evi er even stil van. Zij belde meteen naar haar partner Fred Di Bono.

“We hadden het weleens over kinderen krijgen, maar hadden er nog niks concreets over afgesproken. Natuurlijk was ons kindje welkom. En toen Scout geboren was, voelde ik me direct mama.”

Evi had de smaak van het mama zijn meteen te pakken en wilde heel snel een tweede kindje. Niet veel later werd Mac geboren. “En nu heb ik ook stiefkinderen van mijn huidige man Kurt. Een heerlijk groot gezin. Ik twijfel nooit aan mezelf als moeder. Dat vind ik ook zo jammer van deze tijd: je leest en hoort zo veel over wat je wel en niet moet doen als ouder. Ik hou geen rekening met al die adviezen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.