Sinds haar scheiding met Sergio Herman, zijn haar zonen niet elk weekend bij haar. “Als de jongens bij mij zijn, staat het weekend helemaal in het teken van hen. Zijn er ze niet, dan kan ik het loslaten. Dan is er me-time”, onthult Ellemieke in Het Laatste Nieuws.

Op vrijdag regelt ze nog de laatste dingetjes voor het werk en daarna wordt de week afgerond. “Ik haal lekker eten in huis voor mijn jongens, en wanneer ik hen om vier uur ophaal van school, kan ons weekend beginnen. Ze zijn meestal moe, dus houden we een pizza-en-filmavond”, aldus Ellemieke.

“De dag erna ga ik sporten als de kids nog slapen, het liefst padel. Of wandelen in het Zwin. Achteraf ontbijten we samen en daarna beginnen de voetbalmatchen. Voor de ene is dat zaterdag, de andere zondag”, zo vertelt Ellemieke aan Het Laatste Nieuws.

Het weekend dat de jongens weg zijn, is er wat meer me-time voor Ellemieke Vermolen. Dan is er een rouleringssysteem met acht meiden, om de beurt een apero bij elkaar.

De weekends zijn goedgevuld, maar toch wil ze het evenwicht tussen haar werk en haar mannen behouden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.