Gordon woont niet langer meer in Nederland. De Nederlandse zanger verhuisde onlangs naar Dubai en heeft het daar enorm naar zijn zin. Toch heeft hij nog steeds enkele verplichtingen in Vlaanderen en Nederland maar daarvoor reist hij met plezier een aantal keren over en weer.

Op Instagram plaatste hij een foto vanuit het vliegtuig waarmee hij onderweg is naar Vlaanderen voor de opnames van ‘K2 zoekt K3’. In tegenstelling tot wat we vaak zelf ondervinden in het vliegtuig heeft Gordon voldoende ruimte en bezigheid voor een aangename vliegrit.

“Komende weken heen en weer naar Brussel met Emirates. Dit is absoluut geen straf”, schrijft hij bij de foto. Onlangs raakte nog bekend dat Gordon zijn relatie met zijn nieuwe vriend alweer voorbij was, en het ziet er dus naar uit dat hij zijn vliegreizen alleen zal moeten maken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.