Evi Hanssen heeft een nieuw boek geschreven. Begin 2020 besloot de presentatrice te stoppen met het drinken van alcohol. Haar ervaringen schreef ze neer in het boek ‘Sinds ik niet meer drink’. Eén van de opvallendste gevolgen van haar beslissing om te stoppen met drinken had echter wel een bijzondere invloed op haar relatie…

“Zijn eerste reactie was: als je stopt met drinken, maak ik het uit”, vertelt Evi Hanssen in Story over hoe haar verloofde reageerde op haar drastische beslissing. “Uiteraard om te lachen, maar hij heeft het toch maar mooi gezegd”, voegt de presentatrice er fijntjes aan toe.

Voor Evi’s verloofde Kurt staat een beetje ‘wijnen’ gelijk aan een gezellige en romantische avond. “Hij vond het niet nodig dat ik helemaal zou stoppen en dat legde wel een druk op onze relatie”, onthult Evi Hanssen in de Vlaamse Story.

“Niet dat er ruzie was, maar in het begin was ik ’s avonds heel erg moe, waardoor je mekaar als koppel even niet vindt. En ik had ook minder zin in seks. Ik stond daar totaal niet bij stil, maar alcohol maakt je losser en ongeremder”, klinkt het bij Evi Hanssen in Story.

“Door mijn verminderde libido was ik plots dat cliché van de saaie, vermoeide ‘vanavond niet, schat’-partner”, geeft Evi Hanssen toe. Al wil de presentatrice in Story wel benadrukken dat haar vriend Kurt haar altijd gesteund heeft in haar beslissing om te stoppen met alcohol. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS