Alcohol zomaar uit je leven bannen, het is geen eenvoudige stap. Ook de Vlaamse Evi Hanssen liet de alcohol voor wat het is en ze schreef haar ervaringen neer in een boek ‘Sinds ik niet meer drink’. Zij liet de alcohol nu al twee jaar voor wat het is.

“Ik was vooral heel nieuwsgierig hoe het leven eruit zou zien zonder drank. Ik was echt geen overmatige drinker maar ik voelde dat alcohol mij eigenlijk meer slecht dan goed deed”, bekent ze bij ‘Beau’ en schrijft ook Party.

Het drinken van alcohol had heel wat invloed op Evi haar leven. Zo sliep de presentatrice heel slecht en werd ze ’s nachts heel vaak wakker met een soort van angst en trillingen in haar handen.

“Nu ik gestopt ben met drinken heb ik veel meer energie, minder stress en ben ik veel helderder. Het heeft mij zo veel opgeleverd dat ik nog altijd niet drink.”

Evi moet toegeven dat ze wel veel van alcohol hield en dat ze het zag als een soort van vriend. Dat ze daar nu van is afgestapt, maar Evi nog gelukkiger dan ze is en ze is niet van plan om nog snel voor de charmes van alcohol te vallen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.