Wilde ze dat wel?

Het zijn niet bepaald de meest makkelijke maanden geweest voor politica Caroline van der Plas. Ze verloor haar grote liefde, haar broer kwam te overlijden, haar zoon kampt met mentale problemen en zelf heeft ze nog enkele ernstige bedreigingen boven haar hoofd.

Onlangs haalde Caroline ook een glansrijke overwinning binnen met haar BoerBurgerBeweging en dat zorgde voor heel wat opschudding binnen de politiek Den Haag.

“Rutte berichtte me in hoofdletters dat het een ‘knappe prestatie’ was. Ik ga ervan uit dat hij dat ook meent”, vertelt Caroline aan Story.

Iedereen die Caroline lief heeft lijkt opgelucht te zijn met de overwinning van Caroline en dat is te begrijpen. Zij waren allemaal aanwezig op verkiezingsavond om de overwinning met Caroline te vieren.

“Ik wilde de overwinning en de goede polls graag met mijn familie en zoons vieren. Door de bedreigingen heb ik wel even getwijfeld of ik mijn zoons wel herkenbaar in beeld wilde brengen. Daar heb ik echt over nagedacht. Ik heb ze altijd in de luwte gehouden, omdat ze dat zelf wilden. Maar ik wilde ze die woensdag echt bij hebben. Dat was voor mij het belangrijkste.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl