Ze staat erom bekend

Je hoeft je tranen niet onder stoelen of banken te steken, of te verschuilen voor de kijkers wanneer je op televisie in tranen uitbarst. Eva Jinek heeft er ondertussen mee leren omgaan. Ze staat immers bekend als de talkshowhost die het vaakst moet huilen van iedereen.

Eva zelf wijt het aan haar moedergevoelens. Zo kon ze het onlangs ook niet drooghouden tijdens het adoptieverhaal van presentatrice Mischa Blok.

Eva had zich nochtans grondig voorbereid om niet te gaan huilen, maar tijdens de uitzending kon ze dan toch haar tranen maar moeilijk bedwingen, schrijft Party.

“Maar ik kijk naar een moeder van wie de anderhalve jaar oude baby 46 jaar geleden werd afgepakt en die ze voor het eerst in al die tijd weer kan vasthouden”, was een snotterende Eva haar excuus om toch haar tranen de vrije loop te laten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.