Ze ging naar Amerika

Het lijkt goed te gaan tussen Monique Westenberg en André Hazes en Monique laat dat dagelijks merken door foto’s, filmpjes en verhalen. Maar ook André laat ruimschoots zien dat hij geniet van de tijd met zijn gezin.

Vooral hun vakantie in Amerika heeft André veel deugd gedaan. Ook al keerden Monique en hun zoontje Dré vroeger terug omwille van school, dat bedierf de pret zeker niet voor Hazes. Hij bleef gewoon nog even daar samen met Djarno en Diego, zijn beste vrienden.

En ook Monique heeft er weinig problemen mee dat André daar nog even is gebleven. Zeker nu hij ook gewoon weer terug naast haar op de bank zit.

Maar naast het genieten van qualitytime werden ze ook geconfronteerd meet schrijnend leed. Ze kwamen heel vaak in aanraking met heel wat daklozen in elke stad waar ze waren.

“De tentjes waarin ze slapen langs de kant van de weg en he ze de schaamte inmiddels helemaal voorbij zijn, dat liet diepe indruk na. Zo in en in triest. Maar tegelijkertijd was het ook mooi hoe begaan de bevolking is met deze mensen. We zagen regelmatig hoe mensen, zelfs jongeren, de daklozen eten en drinken gaven”, citeert Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl