Linda de Mol en Jeroen Rietbergen lijken dan toch weer een koppel te gaan vormen. Dat wordt door heel wat mensen positief onthaald, terwijl andere alweer de nodige kritiek klaar hebben.

Ook Euvgenia Parakhina vindt dat mensen hun commentaar beter voor zichzelf houden. Zij vindt dat de tv-presentatrice vooral haar eigen keuzes moet maken.

“Zij kiest voor zichzelf. Dat is het allerbeste. Voor elke vrouw. Laat die vrouw met rust en haar keuzes maken. Linda is slim en weet wat zij nodig heeft in haar leven. Zij weet wat goed is en wat slecht is. Als zij een fout wil maken, laat haar dan een fout maken”, klinkt het in Party.

Euvgenia vindt het jammer dat wanneer je bekend bent zo in de gaten wordt gehouden bij al je doen en laten. Maar dat beperkt haar niet om te doen wat zij wil.

“Nee, ik doe waar ik zin in heb. Ik hou rekening met mezelf en niet met mensen die iets van mij denken. Er zijn duizenden mensen die mij niet leuk vinden en vinden dat ik het niet goed doe, maar dat is hun probleem. Je kunt niet iedereen plezieren. Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik oké ben met mezelf en ik mezelf recht in de spiegel kan aankijken omdat ik achter mijn beslissingen sta.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl