Wie naar ‘The Interior Project VIPS’ kijkt zal zien dat danseres Euvgenia Parakhina één van de bekende deelnemers is aan het programma. Euvgenia heeft altijd een passie gehad voor interieur en styling en laat dat ook zien tijdens dit programma.

“Ik had niet verwacht dat zo’n programma bij ons allemaal zoveel emoties kon losmaken. Spijt van mijn deelname heb ik absoluut niet. Het was hartstikke leuk en gaaf. Maar of ik het nu nog een keer zou doen, dat weet ik niet”, lacht Euvgenia in Party.

Parakhina woont zelf in een vierkant interieur, want ze houdt niet zo van ronde vormen. Alles wat je maar kan bedenken in haar huis is vierkant.

“Zelfs de leuning van de trap, en alle kranen. Mijn eigen interieur is rustig, want ik hou niet van drukke interieurs. Het is bijna kaal, strak, clean. Sommige mensen komen binnen en zeggen: ‘Zijn jullie nog aan het verbouwen? Het is zo leeg.’”

Enige nadeel aan het programma is dat Euvgenia nu niet zelf aan de jurytafel zat, maar wel ervoor. En dat vond ze vreselijk. “Ik zat daar op een stoel en elke keer stierf ik duizend doden om wat ze nu weer zouden gaan zeggen. Echt, ik had maagpijn en was bijna aan het trillen op het moment dat ze iets over mij moesten vertellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.