Erica Meiland is zestig jaar geworden en dat moest gevierd worden. Hoewel Erica haar grote feest graag geheim wilde houden voor pers en andere niet uitgenodigde omstaanders wist het weekblad Weekend de locatie toch te achterhalen.

Die zagen met eigen ogen hoe kosten noch moeite werden gespaard om er een memorabel feest van te maken. Het werd een feest in jaren 20 stijl.

Dat Erica een groot feest geeft is behoorlijk uitzonderlijk. Normaal houdt de ex-vrouw van Martien niet van grote feestjes en hoeft ze niet meteen in de belangstelling te staan.

“Het thema is charleston, zo leuk”, glunderde Erica die zelf gekleed was in een zwart jurkje met rode franje, rode pumps en felrode lippenstift.

Maar ook de andere Meilandjes zagen er fantastisch uit. Zo droeg Martien een oranje pofbroek, kleurig gilet, gouden strik en hoed en droeg hij ook nog eens een blauwe handtas.

Als cadeau had dochter Maxime een drummer ingehuurd, als cadeau voor haar moeder. Erica was achteraf erg tevreden. “Zo leuk dat iedereen zo zijn best had gedaan op de outfit. De drumact was ook top. Ik ga deze week weer beginnen met drummen, want het is zo leuk om te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.