Wanneer je John de Bever en zijn man Kees ziet, dan zou je denken dat er van jaloezie tussen het koppel absoluut geen sprake is. John vindt het prima dat Kees met andere mannen flirt. Al moet Kees toch toegeven dat hij misschien wat jaloerser is.

“Maar het is wel een karaktereigenschap die zich niet zo vaak uit, moet ik toegeven. John en ik zijn dan ook bijna nooit alleen”, zegt hij in Party.

Het succes van hun reallifesoap ‘De Bevers’ kent ook gevolgen voor het Instagramaccount van Kees. Voor het programma werd hij gevolgd door 130 volgers, dat zijn er intussen 16.000 geworden.

“Maar dickpics krijg ik gelukkig nooit. Al moet ik opletten wat ik zeg, zo meteen zit mijn inbox vol met zulke foto’s”, lacht Kees. “Maar ik bedoel ermee te zeggen dat wij niet uitstralen ervoor open te staan. Ik heb nadat mijn haartransplantatie in het nieuws kwam zo’n honderd mailtjes van mannen gehad, die daarover meer willen weten. Maar op seksgebied wordt ik met rust gelaten.”

De twee zijn bijna altijd samen, dus Kees zal John zeker vergezellen naar het ‘Holland Zingt Hazes’-concert waar John voor de eerste keer mag optreden. “Ik ben opgegroeid met de muziek van André Hazes senior. Voor mij is hij de beste volkszanger van Nederland. Dat ik een uitnodiging kreeg van Rachel om te komen meezingen doet mij heel veel plezier.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl