Erica Meiland: “We hebben helemaal geen contact meer”

ByLisa Paulussen

12 december 2022
Foto: William Rutten / SBS6

Toen Erica Meiland pas bekend werd door haar aanwezigheid in de realityreeks van ‘De Meilandjes’ kreeg ze ook meteen één van de grootste roddels uit haar leven te horen. Ze werd gekoppeld aan Caroline van Eeden en dat vond ze verschrikkelijk.

Na alle heisa heeft Caroline nooit nog contact gezocht met Erica, al hoort ze via via wel nog eens iets over haar.

“Ze woont in Amsterdam en heeft daar een appartement met iemand erbij om de kosten te delen. Maar met haar hebben we helemaal geen contact meer. Ze heeft mij destijds geblokkeerd op Instagram, dus ik kan ook niks volgen van haar. Einde verhaal”, zegt Erica in Weekend.

Nu het nieuwe jaar van start gaat, hebben de Meilandjes ook een nieuwe scheurkalender klaar. Die werd niet afgedrukt in 100.000 exemplaren, want het blijft bij een beperkte oplage.

“Op is op. Toch even afwachten hoe het gaat lopen. Als het een succes wordt, doen we het volgend jaar weer. Wordt het geen succes, dan was het eenmalig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.