Het ziet er niet naar uit dat we Matthijs van Nieuwkerk nog snel op televisie zullen zien verschijnen. Na de vele geruchten en beschuldigingen nam hij ontslag bij BNNVARA en het is nog afwachten of hij ooit nog iets voor televisie zal willen doen.

Als het van Albert Verlinde afhangt kan Matthijs maar beter zijn excuses aanbieden aan de slachtoffers. Maar zal hem dat lukken?

“Ik denk dat hij een persoonlijkheidsprobleem heeft. Als je je zo moet forceren om dat antwoord aan de krant te geven, dan moet je even goed bij jezelf te rade gaan”, zegt Albert in Weekend.

Albert kan niet ontkennen dat hij altijd even vriendelijk is geweest tegen de mensen waarmee hij moest samenwerken.

“IK herken de spanning, maar ik heb wel altijd een tussenhalte gehad. Ik ben ook twee of drie keer ontploft, maar ik had altijd een goede uitvoerende producent die me naar de zijkant trok en zei: ‘Dit doen we niet meer, hè?’

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.