Ze was geen fan van het nummer

Het is weer bijna zover, het is bijna tijd voor Eurosong 2023. Dit jaar stuurt Nederland Mia en Dion naar Liverpool, in de hoop het succes van Duncan Laurence te kunnen evenaren.

Wie er niet meteen een goed oog in heeft, is de familie Meiland. Martien Meiland deed al eerder zijn beklag over het duo en vond hun eerste optreden ronduit vreselijk. Martien is dan wel weer fan van de Belgische inzending Gustaph.

Martien is een grote fan van het Songfestival en heeft ook een favoriete Nederlandse inzending. Dat is niemand minder dan Edsilia Rombley met ‘Hemel en Aarde’. Vooral van de gouden jurk was hij grote fan.

Maar volgens Martien zijn er de voorbije jaren ook al heel wat slechte Nederlandse inzendingen de revue gepasseerd. Één daarvan is Treble. Montana, schoonzoon Leroy en Erica kiezen dan weer voor Sieneke.

“Dat was toch vreselijk die tralalalie, tralalala. Je moet je doodschamen. Maar de inzending van dit jaar ken ik helemaal niet, dus ik heb geen idee wat ik moet verwachten”, vervolgt Erica.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.