Het heeft tien jaar geduurd

‘Boer Zkt Vrouw’ heeft al heel wat mooie koppels opgeleverd de voorbije jaren. En opnieuw stapt één van die koppels in het huwelijksbootje. Het is boerin Bertie die op één knie ging voor haar grote liefde Rosita.

Het prachtige huwelijksaanzoek werd uitgezonden tijdens één van de afleveringen van ‘Boer Zkt Vrouw’ en het leek wel het perfecte scenario van een romantische film.

Toch heeft het zo’n negen jaar geduurd voordat Bertie de stap heeft gezet om Rosita ten huwelijk te vragen. En dat had zo zijn redenen, schrijft Party.

De twee waren al heel wat jaren lang op zoek naar de ware en hebben dan ook al diverse relaties achter de rug. Bertie heeft bovendien ook nog eens twee adoptiekinderen uit een vorige relatie, wat de stap zetten om te trouwen er niet makkelijker op maakt.

Hun liefdesparcours bij ‘Boer Zkt Vrouw’ verliep ook niet altijd over rozen. Maar dat ligt nu volledig achter hen. Hun liefde heeft alles overwonnen en dat wordt nu bekroond met een prachtig huwelijk. En we twijfelen er niet aan dat dat een prachtig feest zal worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.