In 2022 moest Erica Meiland afscheid nemen van haar 93-jarige mama. De vrouw had gelukkig een mooie leeftijd bereikt, wat het afscheid toch dragelijker maakte.

Toch was het afscheid niet makkelijk. Maar gelukkig kreeg Erica veel steun van Martien en de kinderen. En misschien kon Erica op dat moment ook wel een troostende schouder van een partner gebruiken.

“Maar die heb ik al, dat is Martien en wij zijn samen. Hij is de liefde van mijn leven, ja. Misschien wel anders dan hoe jij bedoelt, maar dat vind ik prima. Ik heb ook gewoon weer zin om hard te werken”, geeft ze toe in Weekend.

Het is niet dat Erica niet meer wil daten en dat ze er niet voor open staat, maar die persoon moet al heel leuk zijn voor de stap wil zetten.

“Het kan zijn dat je iemand ontmoet die zo goed bij je past dat je dat al snel voelt. Maar ik heb het idee dat dat niet meer komt. Dat denk ik gewoon. Ik ga en ben ook niet op zoek. Ik ben heel gelukkig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.