Het jaar is nog maar een goede maand bezig, maar er worden nog altijd druk voorspellingen gemaakt over de toekomst van onze Nederlandse sterren. Ook over Patricia Paay. Haar wordt een glansrijk jaar voorspeld.

De vrouw had in 2022 een jaar vol gekwakkel en fysieke tegenvallers. Zo viel ze van de trap in haar huis en moest ze daardoor meerdere operaties aan de heup ondergaan. Bovenop kwam nog eens een bacteriële infectie die haar opnieuw in het ziekenhuis deed belanden, schrijft Party.

Maar 2023 zou er beter moeten uitzien voor Paay. Nu alle medische problemen van de baan zijn, zou het zomaar eens kunnen dat ze in 2023 terug op de buis zal te zien zijn.

“2022 was een gek jaar, maar ik ga niet meer terugblikken. Schouders recht en kop omhoog! Ik kijk positief uit naar dit nieuwe jaar. Ik hoop op leuke klussen, fijne vakanties, goede gezondheid en heel veel liefde en blijdschap.”

Het is je van harte gegund, Patricia!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.