Als er een erfenis moet geregeld worden, is dat nooit positief. Op 30 juni kwam de moeder van Erica Meiland te overlijden en kwam de regeling rond de erfenis volledig bij haar terecht. Gelukkig voor Erica zijn er niet veel erfgenamen in het spel en moet ze maar met één iemand rekening houden.

En laat nu net gebeuren dat Erica en die ene persoon, haar nichtje Jirina, absoluut niet met elkaar overeenkomen. Integendeel zelfs.

Toch heeft Erica alleen maar positieve woorden over voor haar nichtje in Story. “Jirina heeft MS, maar zit niet in een rolstoel. Het gaat best goed met haar. Ze heeft een langzame vorm van MS. Ze is onlangs getrouwd en heeft een kindje. Maar het botert gewoon niet tussen ons.”

Erica heeft een ontzettend druk leven en is met tientallen dingen tegelijk bezig. Zo is ze nu ook actief als gemeenteraadslid in Noordwijk.

“Dat is vaak ’s avonds vergaderen en tussendoor de stukken doornemen. Dat is weleens een beetje veel, maar het gaat wel. Ik heb nog geen ambities op het gebied van de landelijke politiek. Ik moet nog zo veel leren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.