Het mag gezegd zijn: Emma Heesters is een ontzettend knappe vrouw. Wanneer ze op het podium staat straalt ze in de mooiste outfits en geniet ze van alle aandacht.

Emma is altijd wel een beetje gepassioneerd geweest door mode en vond het al van kleins af aan erg leuk.

“Op de basisschool was ik al veel bezig met hoe ik me wilde kleden en droeg ik andere soort outfits dan de rest. Ik werd er niet per se mee gepest, maar er waren wel meiden op school die me belachelijk maakten”, blikt Emma terug in Grazia.

Maar dat probeerde Emma zich niet aan te trekken. Zij bleef dragen waar ze zich goed in voelde.

“Toen het online shoppen net opkwam, vond ik het heel leuk om kleding uit Amerika te bestellen die niemand in Nederland had. En het vertaalt zich ook weer door naar mijn outfits op het podium: die ontwerp ik samen met een ontwerper. We kiezen de stoffen uit en dan naait zij het voor mij in elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.