Mei is Eurovisiesongfestivalmaand. Dit jaar stuurt Nederland S10 naar het grote liedjesfestival in Turijn. En dat ziet S10 al volledig zitten. Ze trekt naar Turijn met een Nederlandstalig nummer. Een gewaagde keuze als je het ons vraagt.

“Het was heel leuk om de artiesten te ontmoeten. Vooraf had ik iedereen hun liedje al op YouTube en andere socialmediakanalen gezien en gehoord, maar nu heb ik ze in het echt gesproken. Iedereen was zo lief en aardig. Ik heb nu nog meer zin om naar Turijn te gaan”, vertelt ze in Story.

Als het van de kenners afhangt, ziet het er erg goed uit voor S10. Naar verwachting zou S10 in de top 5 kunnen eindigen. En dat heeft ze niet alleen te danken aan het nummer. Ook de zangeres zelf lijkt in de smaak te vallen.

Zo lieten enkele collega-deelnemers van het songfestival al blijken dat ze graag met de vrijgezelle S10 op date zouden willen gaan in Turijn. Dat liefde wel degelijk kan ontluiken op een songfestival, dat bewezen de deelnemers van Azerbeidzjan en Noorwegen vorig jaar al.

S10 reageert er allemaal heel nuchter op. “Ik voel me best gevleid. Eerder heb ik ook aangegeven dat ik wel zou willen daten in Turijn. Ik heb een datingapp op mijn telefoon staan, dus wie weet. Maar k heb inmiddels gesproken met Duncan Laurence en wat ik van hem heb begrepen is dat je nauwelijks tijd hebt om de stad te bezoeken, dus al helemaal niet om te daten. Dus ik vrees dat ik de mannen zal moeten teleurstellen. Al weet je natuurlijk nooit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.