Ze heeft niet veel geluk in de liefde

De voorbije jaren zijn niet makkelijk geweest voor Ellemieke Vermolen. Ze verloor niet alleen haar zoontje tijdens de geboorte, ook haar huwelijk met Sergio Herman liep op de klippen.

Ellemieke en Sergio hebben altijd volgehouden dat het verliezen van hun zoon Josha niks met hun breuk te maken had en de twee komen nog altijd goed overeen, en denken ook aan het belang van hun zonen Noah en Zenna.

Nog voor het koppel effectief uit elkaar ging, wankelde het huwelijk van Sergio en Ellemieke al een keertje in 2008. Reden? De overvolle agenda van Sergio. Hij werkte soms zo’n 20 uur per dag en dat was niet bevorderlijk voor de thuissituatie.

En zo zag Ellemieke alweer een relatie stranden. Haar eenjarig huwelijk met John Ewbank werd geen succes en ook haar kortstondige romance met Jan Smit was geen lang leven beschoren.

“Ik heb door de rauwe rouw moeten ploeteren, mijn pijn en verdriet moeten aankijken”, vertelde ze toen in Flair. Maar Ellemieke is helemaal overeind gekrabbeld en staat weer vol kracht en levenslust in het leven. En daar komt misschien binnenkort weer een nieuwe liefde bij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl