De realiteit was helemaal anders

Terwijl veel moeders op een roze wolk leven na de bevalling van hun kind, was dat bij Eva Jinek niet altijd het geval. Zij doorstond nog enkele moeilijke weken en dat vond ze erg balen.

“Op Instagram zie je toch altijd die moeders met blozende wangetjes en een ingepakt baby’tje buiten wandelen, meestal al een week na hun bevalling? Nou, ik heb drie weken niet kunnen lopen. Mijn voeten waren zo opgezwollen dat ik niet eens teenslippers aan kon”, citeert Party Eva in ‘Nouveau’.

Maar ondanks de niet zo fijne ervaringen tijdens haar eerste zwangerschap, koos Eva toch voor nog een broertje of zusje voor haar zoon Pax, die nu 4 jaar oud is.

En ook die zwangerschap verloopt niet zo rooskleurig als ze zou willen. Eva heeft last van extreme misselijkheid, en dat vindt ze erg lastig.

“Het spoelt in golven aan, dan weer krachtig, dan weer zeurend op de achtergrond. Ik ben hondsmoe. Regelmatig eindig ik powernappend op de betonnen vloer op het dunne, niet al te frisse kleed. Maar ik ben zo moe dat het me allemaal niets kan schelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl