Ze moest een zwaar verlies verwerken

Ellemieke Vermolen is terug met een nieuw boek. In het boek schrijft ze over haar leven vlak nadat ze haar zoontje Josha verloor, die dood werd geboren.

Josha is in de baarmoeder gestikt doordat de navelstreng rond zijn nek zat. Iets wat volgens de gynaecoloog van Ellemieke zo’n één op de miljoen zwangerschappen voorkomt.

Vermolen en haar toenmalige partner Sergio Herman moesten het zware verlies verwerken en dat was niet eenvoudig. Maar het maakte hen wel als koppel sterker dan ervoor.

De ondertussen ex-partner van Sergio plande haar dagen goed vol, maar kon niet vermijden dat ze in bed vaak werd overmand door schuldgevoelens, pijn en verdriet.

“Ik kon nachtenlang woelen en huilen. En toen ik paniekaanvallen kreeg, zocht ik om hulp. Ik wilde geen slachtoffer meer zijn. Nu voel ik dat Josha mijn leven heeft verrijkt. Hij heeft een kracht in mij ontketend waarvan ik nooit voor mogelijk had gehouden dat ik hem bezat”, citeert Story Ellemieke in haar nieuwste boek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.