Ze zijn allemaal fan

Wanneer je bekend bent, krijg je automatisch veel aandacht van andere mensen. Sommigen zijn zelfs uit op iets meer en hopen de bekende persoon in kwestie te verleiden. Zo heeft ook Dries Roelvink vaak telefoonnummers en knipoogjes mogen ontvangen.

Maar nu is dat heel wat minder dan vroeger. “Wat ik wel leuk vind om te vertellen: bij mijn optredens staan meisjes, meiden, jonge vrouwen, dames en wat oudere vrouwen. Het valt me op dat mijn publiek steeds jonger wordt. Meiden van 18 tot 23 die vooraan staan te gillen, dan denk ik: wat is hier aan de hand zeg”, lacht Dries in Party.

Maar niet alleen Dries vindt dat geweldig, ook Honoria, de vrouw van Dries, vindt het allemaal geweldig.

“Ik zie die meisjes van twintig naar jou staan gillen Dries, op je 64e, ik kom niet meer bij”, lacht ze dan. We kunnen er smakelijk om grinniken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.