Zangeres Maan komt meestal in de media omwille van haar spraakmakende relaties. Op dat gebied is het nu al eventjes stil want ze is al een tijdje samen met de zanger van Goldband, Karel Gerlach.

Maar ondanks de soms vaak negatieve berichten die over Maan verschijnen, blijft de zangeres behoorlijk populair. En dat is te merken aan het vermogen van de zangeres.

Maan is eigenares van twee bedrijven waarvan het eigen vermogen van het ene bedrijf iets meer dan 1 miljoen euro bedraagt en het andere bedrijf heeft een eigen vermogen van maar liefst 1,1 miljoen euro. Dat lezen we in Party.

Dat is niet weinig en dat wil ook meteen zeggen dat Maan zich gerust miljonair mag noemen. Dus ondanks de negatieve roddels en berichten kan Maan wel stellen dat ze erg goed bezig is, en laat dat nou net het belangrijkste zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.