Dries Roelvink: “Ik vind hem net wel een warm mens”

Foto: Dries Roelvink

Er is de laatste tijd heel wat te doen geweest rond Dries Roelvink en De Toppers. Dries zou er niet mogen optreden omdat hij nog geen drie hits heeft gescoord.

Dries heeft René niet meer gesproken over de uitspraken van René, maar hoopt dat binnenkort nog te kunnen doen.

“We hebben geen contact meer gehad. We zijn wel vrienden, maar ik hoop dat ik daar later nog op in kan haken. Ik heb begrepen dat er weer een Toppers-editie aankomt, dus ik heb de hoop niet opgegeven”, klinkt het in Weekend.

De zanger is het dan ook niet eens met de uitspraken van Hans Klok die zegt dat het René niks uitmaakt wat hij doet omdat hij nooit komt kijken.

“Ik vind René juist wel een warm mens – maar dan moet je er wel even doorheen prikken. Ik vind hem ook geïnteresseerd en een man die zijn vrienden wil helpen. Ik heb zelfs een keer meegemaakt dat René bij een wederzijdse vriend, die keelkanker kreeg, ervoor zorgde dat hij in Amerika werd geopereerd. René heeft zich toen enorm ingespannen en ook financieel aan de operatie bijgedragen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.