De diagnose van uitgezaaide kanker moeten aanhoren, het zal je maar overkomen. Daar kunnen Justine Pelmelay en haar toekomstige echtgenoot John Blijleven over meespreken. Die laatste lijdt al enige tijd aan prostaatkanker en voelt zijn tijd korten. Daarom vroeg hij de zangeres recent ten huwelijk. Justine vertelt er meer over in Story.

“Op een dag kregen we het nieuws dat John ziek was, prostaatkanker”, steekt ze van wal. “Hij onderging de laatste jaren behandelingen om de ziekte de baas te worden, maar die mochten helaas niet baten. We kregen enige tijd terug ook te horen dat er uitzaaiingen naar zijn botten en lymfeklieren waren”, vertelt een aangeslagen Justine.

“Verdere onderzoeken of ingrepen hebben geen zin meer. Voor de medische wereld is John dus uitbehandeld. De focus van de artsen ligt nu op pijnbestrijding om het John nog zo aangenaam mogelijk te maken in de laatste periode van zijn leven. Ik weet niet hoe lang we nog samen hebben, maar door te trouwen maken we onze band officieel. Zo is alles goed geregeld als het onvermijdelijke gebeurt”, aldus de zangeres. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS