De drie heren van ‘Vandaag Inside’ zitten niet bepaald krap bij kas, en de recente contractonderhandelingen hebben de zakken van Wilfred, René en Johan zeker niet lichter gemaakt; dat schrijft Party.

Met een nieuwe deal tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro per jaar op zak, kan het trio rustig achteroverleunen. Maar de weg daar naartoe was niet altijd even eenvoudig. Onderhandelingen waren zwaar, met René die twijfelde en Johan die niet altijd zin leek te hebben. Geld is fijn, maar is het alles voor de mannen van de populairste talkshow van Nederland? 

In ieder geval kunnen de fans opgelucht ademhalen: de deal is rond en de heren zijn terug, vijf avonden per week, om ons te voorzien van hun ongezouten meningen en scherpe humor. En daar draait het uiteindelijk om, nietwaar?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.