Douwe Bob is verhuisd. Hij trok naar Abcoude en kocht daar een herenhuis voor zo’n 1,6 miljoen euro. Maar of de buurtbewoners blij zijn met zijn komst, dat is nog maar de vraag.

De reputatie van de zanger is namelijk niet smetteloos en hij komt wel eens vaker in het nieuws omwille van vechtpartijen en dronkenschap. Maar dat is volgens Douwe Bob volledig verleden tijd.

“Ik was vroeger geen leuk persoon. Ik ben wel trots op het feit dat ik nu rust heb gevonden”, klonk het een tijdje geleden nog in Story.

Maar lang rustig is het niet gebleven. Zo zou de zanger onlangs op de vuist zijn gegaan met een zestienjarige. Onzin volgens Douwe, want het ging helemaal niet om een puber. De man in kwestie zou zeker ouder zijn geweest dan 20, schrijft hij op Instagram.

“Het had nooit mogen gebeuren. Ik ben echt heel erg geschrokken van mezelf. Mijn oprechte excuses aan de betrokkenen en de rest van Abcoude voor het mooie dorp op deze manier in de media te laten komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.