Het was een bijzonder jaar voor Nienke Römer. Niet alleen waren er de problemen met haar broer en acteur Thijs Römer, ze heeft gelukkig ook veel mooie momenten gekend.

“Ik heb een film gemaakt, dat was héél erg leuk en geweldig. Het nadeel was dat de film tegenover Barbie was geprogrammeerd. Dat was jammer, een klein dalletje”, zegt ze in Weekend.

De actrice is nog altijd samen met haar man Frederik en houden hun huwelijk al 22 jaar in ere. Dat is een mooi voorbeeld voor heel wat koppels.

“Blijkbaar hebben wij een sterk showbizzhuwelijk. Ik denk af en toe wel: meer dan 20 jaar? Wat bizar lang. Maar ja, als je een kind van negentien hebt, kan dat op een gegeven moment ook niet anders. Het is lang, maar we hebben het oprecht nog steeds heel gezellig samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.