Als model kan je miljoenen verdienen. Dat klinkt goed, en is zeker niet overdreven. Vraag dat maar aan Doutzen Kroes en Romee Strijd. De Nederlandse topmodellen zitten er warmpjes bij. Zo kreeg Romee een contract met een jaarsalaris van 1,5 miljoen euro bij Victoria’s Secret.

Lang niet slecht, maar de job mag niet onderschat worden. Want er zijn heel wat eisen aan verbonden om een model bij Victoria’s Secret te mogen zijn. “Mijn heupen werden wekelijks opgemeten met een meetlint”, moet Romee toegeven in Party.

En dat was niet altijd even simpel voor Romee die er toch behoorlijk zenuwachtig van werd. “Ik moet eerlijk toegeven dat ik op weg naar het agentschap nog net geen paniekaanval kreeg. Ik werd er gewoon helemaal zenuwachtig van. Maar gelukkig merkte het publiek niks op.”

Het vermogen van Strijd wordt geschat op zes miljoen euro. Maar net zoals bij Doutzen is dat niet enkel door model te zijn. Beide dames hebben zich op de huizenmarkt gestort, waarbij ze ook heel wat geld binnenhalen.

Voorlopig heeft Doutzen nog niet erg veel gekocht op de huizenmarkt, iets wat Romee wel van plan is om te doen. Zo is Strijd van plan om nog meer appartementen te kopen. En dan wint zij  de strijd om de huizen met gemak.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.