Django Wagner, hij is niet alleen een populaire zanger, maar ook een erg geliefde vader voor zijn zonen Romano en Luciano. De jongens zijn 20 en 17 jaar oud en zijn het allerbelangrijkste in het leven van Django.

“Er is niks dat boven mijn kinderen gaat. Natuurlijk, soms kan ik ze wel achter het behang plakken. Maar aan de andere kant zou ik hen voor geen goud willen missen. Ik ben supertrots op mijn jongens, wat ze allemaal doen en kunnen”, zegt hij in Party.

Wagner is als zanger vaak van huis en dan moeten ze hun vader wel geregeld missen. Maar als hij thuis is, maakt hij die tijd weer ruimschoots goed.

“Als ik bij ze ben, probeer ik er echt wel quality time van te maken, want ik weet dat ik soms erg druk bezig ben. ’s Avonds is er dan een optreden van misschien maar 30 minuutjes, maar ik heb ook vaak radiobezoeken en interviews met een blad of krant. En ik ben ook constant bezig met nieuwe liedjes. Ik ben dus echt veel van huis.”

De twee jongens wonen nog altijd thuis, maar dat zal niet meer voor lang zijn. “Romana heeft een vriendin en is bezig om uit huis te gaan. Als het goed blijft gaan tussen hen, gaan ze samenwonen in het huis dat bij de garage hoort.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.