Het was met pianiste Iris Hond dat Marco Borsato een affaire had, terwijl hij nog samen was met Leontine Ruiters. Toen de affaire aan het licht kwam, ontplofte er een bom in showbizzland. Marco was niet langer de ideale schoonzoon en elk gedrag van Marco werd nauwlettend in de gaten gehouden.

Maar niet alleen Marco leed imagoschade, ook Iris haar imago kreeg een flinke deuk. Iets waar ze tot op de dag van vandaag nog altijd last van heeft. Zij blijft immers ‘de ex-minnares van Borsato’.

Iris zij enige tijd geleden nog het volgende: “Ik wil worden gezien als muzikant, maar vooral niet in een hokje. Hopelijk zien en horen ze ook dat ik een gepassioneerd musicus ben. Ik zou het fijn vinden als er een realistischer beeld was. Er is een beeld van mij gevormd dat niet verder af kan staan van wie ik ben.”

Maar Iris laat zich niet kennen en maakt een nieuwe start, schrijft Party. Zij verkocht haar luxe appartement in Hilversum voor 525.000 euro. Ze kocht het appartement zelf voor 340.000 euro en maakt dus nu een mooie winst. Niet slecht!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl