De zomer, het doet iets met een mens. Koppels geven hun relatie een tweede kans zoals Tanja Jess en Charly Luske, en anderen doen gewoon verder zoals ze bezig waren zoals André Hazes en Monique Westenberg.

Er is niemand die nog weet hoe het zit tussen hen, maar het ziet ernaar uit dat ze hun meningsverschillen hebben bijgelegd.

Ze gingen de voorbije maanden al 2 keer op vakantie als een gezin, en dat maakte de tongen los bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer. Zij voorspelt zelfs dat het koppel weer gaat trouwen.

Maar hoe het echt zit, dat lijken we pas te weten te komen in de documentaire die dit najaar op televisie zal komen.

Daarin zal ook meteen onthuld worden of de cijfers 2511, die André liet tatoeëren op zijn hand, staan voor de datum 25 november. En dat zou wel eens de trouwdatum kunnen betekenen, schrijft Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.