Het is alweer 3 maanden geleden dat Julia K3 kwam vervoegen. Iedereen is de nieuwe blonde van K3 al goed gewoon en Julia is meteen in de harten gesloten van de jongste en ook oudere fans. Het lijkt wel alsof ze er altijd al is bij geweest.

Als K3’tje verdien je goed je boterham en heb je financiële zekerheid voor jaren. Hanne en Marthe zijn al wat langer K3, maar Julia kreeg onlangs voor het eerst haar loon bij K3 gestort. En dat verdient natuurlijk een extraatje.

In Nina vertellen de meisjes wat ze met hun eerste loon hebben gekocht. “Een dure föhn van Dyson. Dat is zowat de vrouwelijke variant van de Playstation. En kleren. Veel kleren”, lacht Julia Boschman.

Maar ook Hanne Verbruggen weet het nog goed. “Ik heb witte Adidas-sneakers van tachtig euro gekocht. Ik was echt onder de indruk van dat bedrag. Terwijl mijn vrienden zeiden: ‘tachtig euro voor sneakers, ça va wel. Blijkbar was mijn leefwereld nog niet zo groot.”

Marthe De Pillecyn tenslotte die kocht met haar eerste geld een deftige zonnebril. “En goeie kerstcadeaus. Dat vind ik nog altijd leuk om te geven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.