Een kind verliezen zorgt voor ondraaglijk verdriet. Ook Ellemieke Vermolen en Sergio Herman moesten deze lijdensweg ondergaan, toen ze enkele jaren geleden hun sterrenkindje Josha verloren.

“Dat verdriet heeft me dankbaarder gemaakt voor wat ik wél heb. In plaats van wat ik niet heb. Bij meditatie kies je om met je gedachten aan het werk te gaan en de dingen positiever in te zien. Ik ben een gezegend, gelukkig en dankbaar mens nu”, aldus Ellemieke in Het Laatste Nieuws.

Met haar boek: “Kom weer in je kracht na verlies” raakt ze heel wat vrouwen recht in hun hart. “Ik dacht niet dat het zo heftig zou zijn. Iedereen kent verdriet en er is behoefte aan (h)erkenning”, geeft Ellemieke mee in Het Laatste Nieuws.

Ze wil vrouwen hun kracht teruggeven want volgens haar is er niets mooiers dan dat. “Het is mooi dat ik daarin een zetje kon geven en de bal nu aan het rollen is”, verklaart Ellemieke Vermolen.

Het schrijven van haar boek was ook een hulp bij het verwerkingsproces voor zichzelf. Haar carrière en werk zijn belangrijk maar niet hét belangrijkste.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.