Ooit vertelt ze het haar

Nog voor Maxime Meiland haar man Leroy leerde kennen had ze een relatie met Jaap, de vader van haar dochtertje Claire. Jaap heeft Claire nog nooit in het echt ontmoet en soms vind Maxime het best zielig dat Jaap een leven als vader niet aankan.

Maar Maxime voelt geen woede naar Jaap toe. Ze blijft er allemaal heel neutraal onder en dat vindt ze het beste.

“Claire weet nog niet dat Jaap haar vader is. Maar dat zullen we op den duur wel moeten vertellen, daar denken we de laatste tijd wel over na. Wanneer zou een kind zoiets begrijpen?” vraagt Maxime zich af in Story.

Maxime zal het haar dochter zeker vertellen, maar wil nog even wachten tot ze een jaar of 8 is. Dat lijkt haar de ideale leeftijd.

Maxime weet hoe belangrijk het is om een vader te hebben, want op een cruciaal moment in haar leven, was Martien er niet voor zijn dochter. Hij was op dat moment net uit de kast en liet zich volledig gaan in de gayscene van Amsterdam.

En daardoor maakt Maxime zich nu ook wel eens zorgen dat ook Leroy plots op mannen zou kunnen vallen. “Toen wij net met elkaar gingen, heb ik heel vaak aan hem gevraagd: ‘Weet jij zeker dat jij geen homo bent?’ En ook online wordt vaak gesuggereerd dat Leroy op mannen zou kunnen vallen. Maar als dat het geval zou zijn, dan blijf ik bij hem. Net als mijn moeder ook bij mijn vader is gebleven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl