Hij heeft al een fijn leven achter de rug

Zanger René Froger heeft een carrière om U tegen te zeggen. Hij heeft de voorbije 44 jaar veel ongelooflijk mooie dingen mogen doen en daar zitten ook wel een aantal uitschieters tussen.

“Ik heb met veel talentvolle mensen mogen werken. Ik heb met Céline Dion gezongen en het voorprogramma van Frank Sinatra verzorgd. Het leuke van m’n vak is dat ik elke dag met mensen mag samenwerken”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Maar niet alleen René is erg populair, ook zijn vrouw Natasja doet het ontzettend goed en kan op veel succes rekenen in Nederland.

“Ze presenteert op verschillende zenders en gaat nu zelf programma’s maken. Eigenlijk is hier in huis altijd wel wat aan de gang. Het fabriekje draait.”

René wordt in november 63 en leeft zijn mooiste droom. Maar er is er nog eentje die hij graag vervuld wil zien worden. “Eigenlijk heb ik maar één droom: datgene waar ik nu mee bezig ben, zo lang mogelijk gezond kunnen blijven doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.