Maxime en Leroy wonen sinds kort in het Villa in Noordwijk, waar ze ook kunnen genieten van hun prachtige buitenzwembad. Maar toch is Maxime niet tevreden.

Zij vindt dat ze meer moet verdienen aan de realityreeks ‘Chateau Meiland’. Dat haar vader en moeder het meest verdienen, dat begrijpt ze. Maar ze vindt zelf ook dat ze recht heeft op meer.

En dat zorgt toch wel voor wat spanningen binnen de familie. Iets waar Martien Meiland niet zo goed tegen kan, schrijft Party.

Of Maxime haar zin zal krijgen, dat is nog maar de vraag. Maar in het verleden bewees ze al vaker dat ze een kei is in onderhandelen en dat ze heel vaak krijgt wat ze wil.

Maxime weet zelf ook dat ze soms hard kan zijn in haar onderhandelingen, dat schrijft ze zelf ook in haar biografie. “Eigenlijk ben ik het hardste, want als ik mijn zin niet krijg, dan ga ik gewoon een paar dagen niet langs bij mijn ouders. Dat is een tactiek.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.