Zo’n anderhalf jaar geleden besloten zanger Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy om te verhuizen naar Ibiza. Daar wonen ze nu al een tijdje en het was voor het gezin toch wel een grote aanpassing.

Lucy voelde zich een lange tijd behoorlijk eenzaam op Ibiza en ze heeft lang moeten wennen aan haar nieuwe woonplaats. Zo zei ze een tijdje geleden op Instagram: ‘We wonen hier op Ibiza behoorlijk geïsoleerd en ik voel me momenteel best wel eenzaam, maar nog niet klaar om sociaal te zijn.”

Terwijl ze op Ibiza woont probeert Lucy aan zichzelf te werken, zich terug te trekken en ook meer te lezen. Zo ziet haar dag er toch elke dag anders uit.

“Toch voelt het vaak als drie stappen vooruit, één stap terug. Ik en de kinderen missen Nederland (om verschillende redenen). Maar ik heb het gevoel dat er een nieuw hoofdstuk voor mij is begonnen en dat ik weer in mijn cocon moet kruipen voor de komende tijd”, klinkt het in Party.

Heel even zag het er naar uit dat alleen Dinand zich echt goed voelde in Ibiza. Hij zei op Radio 538: “Het leven op Ibiza geeft een soort rust vanbinnen. Het is echt fantastisch.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.