Dieuwertje Blok heeft altijd een levendige fantasie gehad wanneer het ging om de liefde en wanneer ze verliefd was, wilde ze daar het liefst volledig voor gaan. Maar het liep niet altijd zoals gehoopt.

Zo huwde ze een eerste keer met de vader van haar kinderen, maar liep het huwelijk spaak na 7 jaar. De tweede keer werd succesvoller. Dieuwertje is ondertussen 25 jaar samen met radio-en tv-presentator Peter de Bie.

“Bij Peter was het een gigantische vertrouwdheid en het gevoel van thuiskomen. Ook wel verliefdheid, maar niet dat gekmakende”, zegt ze in Party.

Voor één keer liet Blok zich niet meeslepen door haar verliefde gevoelens. En ze speelde het behoorlijk hard. “Nadat ik bij hem ging eten, ben ik ’s avonds weer naar huis gegaan en toen hij een week later naar het buitenland moest voor werk en mij ook een ticket gaf, ben ik niet gegaan.”

Het ging soms allemaal wat te snel voor Dieuwertje en ze wilde het liever allemaal rustig aan doen. “Toen Peter in het buitenland zat, heb ik contact met hem gehouden per fax. We schreven veel naar elkaar en zo is de liefde opgebloeid. Toen hij terugkwam, ben ik nooit meer weggegaan, hoewel iedereen ons voor gek verklaarde.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.