Het is bijna onvoorstelbaar hoe populair Dennie Christian is. De zanger draait al bijna 50 jaar mee en is nog altijd heel erg populair. Hij is blij dat het hem gegund is om zo lang mee te draaien in de showbizz.

“Zowel de coronatijd als het overlijden van Roswitha in december 2020 hebben mij een flinke pas op de plaats doen maken. Ik heb mijn tijd genomen om dit grote verlies te verwerken. Dat ze ziek werd in de coronaperiode, gaf ons trouwens destijds wel de nodige rust. Ik hoefde geen optredens af te zeggen, want die werden door corona zelf geannuleerd”, begint Dennie in Party.

Het koppel heeft de ziekte van Roswitha altijd voor zichzelf gehouden en wilden dat liever niet naar de buitenwereld toe communiceren.

“Dat kwam vooral omdat er veel geregeld moest worden. We zaten allebei in een behoorlijk depressieve fase. Roswitha moest chemotherapie ondergaan in Duitsland en ik wilde daar graag bij zijn. Ik wilde me daarop kunnen concentreren en niet op professionele zaken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.