Het is dankzij Sarah van Soelen dat André Hazes besloot om naar een afkickkliniek te gaan. Tijdens zijn verblijf heeft hij Sarah meermaals bedankt, maar nadien heeft ze niks meer van hem gehoord.

“Ik kon niet eens mijn vragen stellen, met hem gaan zitten. Het was gewoon van: hier krijg je een brief in je gezicht, ik lees hem even voor. Nou, hij heeft hem niet eens af kunnen lezen, want ik was helemaal over de zeik heen natuurlijk”, klinkt het in Party bij Sarah.

André die van de ene dag op de andere niks meer van zich laat horen, dat is exact de manier waarop hij het altijd aanpakt. En daar kan van Soelen weinig om lachen.

“Ik ben daar niet van gediend. Zeker niet als je in mijn leven komt en je zet heel mijn leven op z’n kop om me daarna gewoon te dumpen. Dat andere vrouwen hem terugnemen, moeten zij weten. Maar ik zou hem nooit en te nimmer meer terugnemen. Hoe lief hij ook kan zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.