Hij mist haar heel erg

Eind 2020 overleed Roswitha, de vrouw van Dennie Christian. Ze leed al een tijdje aan kanker en wist haar strijd niet te winnen. Dennie bleef alleen achter, weliswaar met zijn kinderen en kleinkinderen. Toch voelt hij zich soms eenzaam.

“Ik voel me vooral eenzaam omdat ik altijd iemand ben geweest die niet tegen alleen zijn kan. Maar over het algemeen heb ik er geen moeite mee, want ik voel Roswitha in mijn buurt. Ik heb ook totaal geen behoefte aan een andere vrouw. Totaal niet. Mentaal en fysiek niet. Ik heb alles wat ik wil”, zegt Dennie in Story.

De zanger zou zich natuurlijk kunnen openstellen voor een nieuwe relatie, en dat weigert hij ook niet. Maar op dit moment voelt hij nog altijd geen behoefte om zich open te stellen en iemand anders toe te laten in zijn leven.

“Als er op een dag een andere vrouw komt, een nieuwe liefde… Dat is prima, maar Roswitha zal altijd mijn vrouw blijven. Voor nu voelt het leven goed zoals het is. Ik kan weer lachen, ik ga met vrienden weg, ik toer met de motor door Duitsland. Er zijn wel bepaalde plekken waar ik niet meer naartoe zal gaan.”

Zo gaat Danny liever niet meer naar Mallorca en het Duitse Waddeneiland Sylt. “Daar zijn te veel herinneringen aan Roswitha en mij samen. Die confrontatie kan ik nog niet aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl