Je vrouw verliezen, het is één van de ergste dingen die je kan overkomen. Dennie Christian heeft een lange tijd nodig gehad om het verlies van zijn vrouw Roswitha een plaats te kunnen geven en om rustig te kunnen rouwen.

Gelukkig weet de zanger zich ook bezig te houden als hij alleen is. Hij heeft nog altijd voldoende optredens en daar geniet hij nog ten volle van.

“Ik ga ook veel met vrienden met de motor op pad. Of met de fiets met mijn familie. De kleinkinderen komen geregeld langs. E ris altijd wel wat te doen. Vooral op het podium voel ik mij ontzettend lekker. Ik kan weer van harte lachen en ik leef weer normaal. Maar toch wel een beetje als een ander mens. Het gaat goed met me, maar er mist iets”, zucht hij in Party.

Dennie krijgt ook veel steun en plezier van zijn kleinkinderen en ook met zijn kinderen heeft hij een erg goeie band.

“Aljosha, mijn zoon, is een tijdje bij mij komen wonen vlak na het overlijden. We moesten elkaar op een nieuwe manier leren kennen, ondanks onze goeie band. Er kwamen ook wrijvingen, zonder ruzie. Daar konden we gewoon over praten. Onze vader-zoon-relatie is enorm veel sterker geworden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.