Hij wilde ook een sterke band

Zo’n 50 jaar geleden startte Dennie Christian met zijn carrière. Dat hij dit jaar 50 jaar op de planken staat, gaat hij dan ook uitgebreid vieren.

Dennie beseft dat hij een groot deel van zijn succes heeft te danken aan zijn manager Harry Thomas, die in 1991 kwam te overlijden. Dat was voor hem een mooie maar ook bizarre tijd.

“Ik kon elke dag werken en dat deed ik ook wel een beetje. Nog altijd sta ik in de boeken als de artiest die het meest bij ‘Op Volle Toeren’ van Chiel Montagne heeft opgetreden. Met mijn vrouw had ik toen al 2 kinderen. Maar ik was zo vaak weg dat de kinderen niet meer wisten wie ik was als ik thuiskwam”, zucht Dennie in Story.

De kinderen raakten heel gehecht aan hun moeder en dat vond Dennie soms wel jammer. Hij wilde daar graag verandering in zien komen.

“Ik wilde die band die ze met hun moeder hadden, ook hebben. Ik heb mijn manager toen gezegd dat ik alleen nog op vrijdag en zaterdag wilde optreden. De rest van de tijd wilde ik bij mijn gezin zijn. Roswitha was daar erg blij om. En ik heb dat ook volgehouden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl