Het zijn geen leuke tijden voor Denis Weening en zijn gezin. Zij zijn allemaal in de rouw, Kitty is namelijk overreden en overleden. De presentator is er niet goed van en heeft zich lange tijd bezonnen over het feit of hij al dan niet een bericht op zijn sociale media zou plaatsen. En hij deed dat ondertussen.

De dood van zijn poes is een nieuw dieptepunt in deze harde tijden. Kitty  was één van de poezen van het gezin.
“Ik heb altijd een zwak voor haar gehad. Ze was altijd een beetje angstig en had een heel schattig raar hoog “miauwtje”. Later kwamen er nog twee poezen bij: Mila en later kwam haar dochter Sophietje. En die zijn allesbehalve angstig. En ik had het met haar te doen. Zodra ze dan ook kon kroop ze naast me en bleef ze me net zo lang kopjes geven en me aankijken tot ik haar aaide. De underdog. En de liefste”, schrijft een emotionele Denis op Instagram.

“Nadat we ons eerst een paar maanden geleden zo’n zorgen maakte omdat we haar niet konden vinden, is ze vanavond doodgereden door een of andere hufter in een auto die niet eens de moeite nam om te stoppen. Toen ik haar zag liggen op straat besefte ik pas hoeveel ik van haar hou. En ik niet alleen, want vooral de meisjes en Stella zijn ontroostbaar”, gaat Denis verder.

Eigenaars van dieren zullen dit zeker wel herkennen. We rouwen allemaal om de dood van ons favoriete huisdier, toch? “Wat kan een huisdier dan toch met je doen. Elke keer dacht ik:”Nee ik post dit niet. Het gaat om een fucking poes”. Maar ik doe het toch. Koester je huisdier. En ik hoop dat je ergens mijn schoonmoeder en vader kopjes aan het geven bent lieve Kit. 😔❤️” besluit Denis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl