Dames en heren, hij is terug! Wie? André Hazes! De zanger heeft op zijn eigen sociale media geen woord over zijn jarig zoontje geschreven, maar de papa van de maandag 5 jaar geworden André  werd niet vergeten. Het mooiste geschenk dat de zoon van Monique en André maandag kreeg ‘kwam met special delivery’, schrijft Monique.

André ging zijn eigen zoontje – die op dit ogenblik bij zijn mama Monique Westenberg verblijft – persoonlijk een gelukkige verjaardag wensen. En natuurlijk had André een cadeau bij: een quad op kindermaat.

André had pretoogjes toen hij het geschenk aan zijn jarig zoontje mocht geven. Mama Monique maakte ondertussen foto’s en deelde die dinsdag op Instagram Stories. Het was zeker geen kort bezoek van André, hij kreeg van zijn ex-vrouw de kans om een tijdje met zijn zoontje door te brengen, de twee gingen zelfs samen een wandeling maken, al nam de jongste toch liever de quad om zich te verplaatsen.

Opvallend: de zanger lacht op de foto’s en is blijkbaar ook enkele kilo’s kwijt. Het is duidelijk dat de 27-jarige zanger het goed stelt, maar of hij voldoende hersteld is om weer te gaan optreden is onduidelijk. Wellicht blijft André nog wel een tijdje uit de aandacht, want iedereen wil dan alles weten over zijn burn-out en zijn relatie met Sarah. Ja, hoe zou het daar nu mee zitten?


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl